keskiviikko 17. elokuuta 2011

Pieniä urotekoja

Kävin pienellä City-lenkillä HammerTruckilla. Puijosarven kiersin. Siellä ajelin pientä ylämäkeä, jonka muistan olleen yksi pelkoni kohteista Nazca Fuegolla ajellessa. Nyt vielä alamäen alussa kaksi nuorta miestä tuli tien yli juuri ennen minua uusilla hienoilla maastareillaan - jousitus ja maastorenkaat tietty. Noh, pistin hieman pökköä pesään ja kuulin takaani puhinaa, en jäänyt ihmettelemään vaan sotkin mäen reippaalla vauhdilla ylös. Kauneinta oli, että istuin koko mäen penkillä ja säilytin näennäisesti rauhallisen pystyn ajoasentoni.

Takaisin kotia kohti ajellessani muistelin Ronin (Ronin Nojapyörät) maininneen, että hän kun käy lenkillä Siilinjärveltä Kuopiossa niin hän aika usein polkee Puijolle. En muista aivan varmasti oliko niin, että hän aina yrittää polkea Puijolle, vai pääsikö hän sen ylös asti. Mutta kuitenkin tätä muistellessani tulin Puijon risteykseen ja eikun painamaan ylös Kuopion hurjinta ylämäkeä. 

Ottihan se aikaa ja pienimmät vaihteet, hikeäkin virtasi otsalta ja kämmenistä, taisin jopa hengästyä. Mutta missään vaiheessa tilanne ei ollut epätoivoinen. Sitkeästi penkillä istuen poljin koko mäen ylös. Olen itsestäni ylen ylpeä.

Yritän ensi kerralla pistää yhteenvedon Suomen halki -ajosta. 

Niin, ja jos joku haluaa Google+ kutsun, niin minulta saa. (v-o-i-v-a-l-i-n-at-g-m-a-i-l.jne). Saisin ehkä piireihini kavereita. Niitä kun minulla ei juuri ole - olenhan Puusilmä.